donderdag 5 april 2012

Beetje retro

Even een korte up-date van de caravan.
Vorige week druk doende geweest om alle oudbolligheid die je op de foto ziet te verwijderen uit de caravan....
Toen brainstormen wat voor kleuren ik zou gebruiken voor de nieuwe inrichting, eerst dacht ik nog om alles weer bruin met oranje te maken, maar eigenlijk vond ik dat toch niet zo bij `ons `passen, en ik wilde toch echt graag een caravan maken die bij ons past.
Toen zag ik ineens mijn agenda van 2012 liggen (ontworpen door Saskia van der Linden), en toen wist ik het het, de prachtige kleuren die zij gebruikt heeft voor haar agenda, ga ik gebruiken voor de inrichting van de caravan.Beetje retro en een beetje van deze tijd.
Dus met agenda en drie reepjes papier uit een oud advertetie spel onder de arm zijn we op pad gegaan om stof voor gordijnen en een leuk zeiltje voor de vloer te halen.
Op zich best goed gelukt en toch ook vrij vlot geslaagd !!

Maar ja, die groene zitkussens zijn toch ook echt niet wat ik wil, dus wat gaan we daar dan mee doen....Op een of andere manier heb ik een passie voor oude dekens(en dan vooral ook die plaatjes die erop zitten) dus ik bij mijn moeder op zolder gekeken, en ja hoor 2 prachtige dekens gevonden die ik nog mocht gebruiken ook, Jippie!
Dus dat word de stof voor de zitkussens, gecombineerd met de retro sierkussens die nog in de caravan lagen, en ik ben helemaal blij.

Daar ben ik dus op het moment mee bezig, totdat ik gister ineens door mijn rug ging, ik dacht nog morgen is het vast beter, maar nee hoor.
Ben aan huis gekluisterd, kan geen stap verzetten en moet vragen om ieder kopje thee,en dat doen ze graag hoor daar niet van, moet de houtkachel ook nog even aan??..eh ja doe maar anders zit het ook zo koud z`on hele dag.
Maar ik baal natuurlijk als een stekker, hoop toch echt dat het van het weekend weer wat beter gaat, wil toch wel erg graag nog even een rommelmarktje bezoeken zaterdag....en ik wil heel graag verder met de caravan.Maar goed hoe het ook zij, ik wens jullie allemaal een fijn en vooral fit paasweekend!

2 opmerkingen:

 1. Net als je zo lekker en enthousiast bezig bent. Ik hoop de je rug snel weer beter is en dat je weer heerlijk aan de gang kan. Laat je in de tussentijd maar lekker verwennen.
  Fijne paasdagen en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Janet, ik ga je volgen want ik ben heel benieuwd hoe je caravan gaat worden en wat je ons nog meer laat zien aan details, erg leuk!
  beterschap met je rug!

  fijne avond van Tjits

  BeantwoordenVerwijderen