donderdag 12 april 2012

Uitgebreide reportage

Goed, vanochtend even naar de kringloop geweest op de fiets (zie miniatuur borduurseltjes....geen idee nog wat ik ermee ga doen)en toen ik thuiskwam heb ik toch de naaimachine maar es even opgestart.Een half stukje vitrage in elkaar geknutseld en toen was het alweer gedaan.

Dus toen dacht ik, ik had verteld welke kleuren ik wilde gaan gebruiken voor ons huis op wielen, of in ieder geval wat mijn inspiratiebron was geweest.
De prachtige agenda van Saskia van der Linden, dus bij deze wat foto`s.
Een paar maar zoals jullie zien...haha.
De oranje papiertjes waren trouwens van de overgebleven paaseitjes, je moet toch wat.Best een uitgebreide reportage vond ik zelf eigenlijk ook wel hoor, maar ja er zit ook zoveel leuks in..
Een lineaal (altijd handig), en een ruimte om je naam in te schrijven, wat ik dus gewoon niet doe omdat ik bang ben de bladzijde te verprutsen(?).
Een stickervel, en achterin een paar prachtige kaarten die bijna te mooi zijn om ze te versturen.

Kortom een prachtige agenda, die vooral kleurrijk,maar toch heel rustig is,
en zeker niet standaard (en dat vind ik toch ook altijd wel erg leuk).

Ik heb vooral de buitenkant van de agenda als kleurenstaal gebruikt,
dat zachte groene met dat perzikachtige geel en daarbij als contrast het rood van de bloemetjes en de rug van de agenda.
Het is wel jammer dat je niet even kunt voelen maar de buitenkant en dan voornamelijk het groene gedeelte van de agenda heeft relief, als z`on ouderwetse bank of stoel met van die knopen.

4 opmerkingen:

 1. Die kleine bloemenschilderijtjes zijn de lievelingen van mijn schoonmoeder, ze heeft ze al heel wat jaartjes. Langer in ieder geval dan ik haar ken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, leuk! Wat een mooie agenda, zeker een inspiratiebron! Ik ben benieuwd wat je met de mooie vondsten gaat doen. Bij mij is de kringloop ook favoriet! Gaat het weer een beetje met je?
  Lieve groet Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat een superleuke agenda!!
  hoe gaat het met je rug? nog niet zo goed begrijp ik..

  lieve groet van Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke agenda, die heb ik nog niet eerder gezien!

  BeantwoordenVerwijderen