woensdag 18 april 2012

Beetje wankel

Ik wil het er natuurlijk niet steeds over hebben, maar ik ben er nog steeds niet helemaal wat mijn rug betreft, ik heb het vaker gehad, maar niet op deze manier met zoveel pijn en zeker niet zo langdurig....
Het gaat erg langzaam iets beter, en ik voel me een beetje wankel nog af en toe, en snel moe in de rug....Maar goed ik heb zo af en toe wat kunnen doen wat de caravan betreft, de vitrage is zo goed als af(1 lapje per dag ongeveer).Ik had een mooie grote lap bij de kringloop gekocht en daar had ik op 1 raam na genoeg stof aan.Goed voor dat ene grote raam moest ik dus wat voor verzinnen.
Nu heb ik veel stof en lappen liggen en ik had een aantal jaren geleden 2 mooie oude stukken vitrage/voile gekocht op een rommelmarktje in Frankrijk bij 2 oude dames, wit met groene stippen en met een mooie volant rand eraan.
Ik stelde me zo voor dat ze in een oud frans pandje hadden gehangen voor van die mooie smalle balkon deuren..die je dan openzet en waar de heerlijke hectiek van la douce france naar binnen stroomt.
Sorry ik dwaal af....

Nou ja, daar heb ik dus het laatste raam mee bekleed, en aan de vitrage van het andere grote raam heb ik een volant rand gemaakt die ik van de overgebleven groen gestipte overhad.Om toch een beetje eenheid te creeeren.
Een beetje pipowagen gevoel zeg maar, en de openslaande deuren moeten we er zelf maar bij bedenken (incl.de france hectiek).

4 opmerkingen:

 1. Beetje wankel dus nog......ha je kopjes ook zie ik dat ze niet breken....ze zijn zo mooi.
  Enne ben benieuwd naar je mooie gordijnen ;)

  Beterschap en liefs

  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stapje voor stapje kom je er ook, neem jezelf goed in acht...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt me wel nieuwsgierig hoor!
  Vervelend dat de pijn zo aanhoud, doe het maar rustig aan. Dromen mag maar uitvoeren... even beetje bij beetje! Lieve groet Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend, zorg goed voor jezelf, rustig aan!
  Ben wel benieuwd ;-) maar dat komt wel op z'n tijd .....

  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen