donderdag 29 maart 2012

Hefdakje

Ooh, ik kan bijna niet beschrijven hoe blij ik hiermee ben.We hadden een wat nieuwere caravan, maar die hebben we verkocht, ik wilde zo graag iets wat ik zelf leuk en eigen kon maken.
Deze verouderde caravan heeft een klein hefdakje voor wat extra frisheid, heel veel bruin ,hier en daar wat oranje en veel groen, maar ik vind em 10 x leuker dan onze andere caravan, al was het alleen maar voor de ideeen die hiervan omhoog komen borrelen.
Bovenstaande foto is van de achterkant van de caravan met een luifeltje aan het raam, met van die franjes eraan, en dat vind ik zooo leuk....het doet een beetje ijsco kraam achtig aan.
Nu dus nog bedenken hoe die gaat worden, ik dacht eerst lekker retro met inderdaad veel bruin oranje en groen, maar bij nader inzien de pastel tinten uit vervlogen tijden vind ik toch ook wel heel erg leuk en.... ijsco kraam achtig.
Word zeker vervolgt!!

4 opmerkingen:

 1. Leuk afdakje, ja het seizoen gaat weer beginnen. Vorig jaar gebruikten wij nog een retro tent naast de caravan, ook in de kleur oranje bruin met bloemen. Veel plezier met jullie caravan, leef je er heerlijk op uit!
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he aan dingen je eigen draai geven Dat doe ik met ons bootje zit iedereeen aan hout vast in boot nou ik niet hoor gewoon alles wit met donker blauw . Ben benieuwd wat het bij jou gaat worden... Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ben heel benieuwd wat/hoe het wordt;-)

  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat luifeltje! Ik herken het helemaal. Ook ik heb liever een oude caravan waar ik zelf wat leuks van kan maken. Ik ben heel erg benieuwd hoe het er straks uit gaat zien.

  BeantwoordenVerwijderen