vrijdag 2 maart 2012

Vastlopen

Het klinkt misschien raar,maar misschien ook niet,ben benieuwd of jullie het herkennen,maar ik kan soms zo vastlopen in mijn eigen creatieve hersenspinsels dat ik er helemaal gek van word.
Volgens mij heb ik er al eens eerder een post van gemaakt maar de gedachten en ideeen buitelen over elkaar heen om maar voorrang te krijgen,en aan het einde van z`on dag is me niks uit handen gekomen....dat is misschien nog wel het meest frustrende.
Je zou zeggen heerlijk zoveel ideeen ,maar zo werkt het voor mij niet, ik ben dan afgelopen tijd ook begonnen om de ingevingen op te schrijven,heb ik er toch in ieder geval een beetje gehoor aan gegeven...soms plak ik er bijpassende plaatjes bij.
Ook al zou ik er niets mee doen, het leverd in ieder geval wel leuke creatieve boekjes op.
Van fotograveren,tot dingen maken van oude stoffen en van korte teksten schrijven tot draadfiguren maken,ik vind het gewoon allemaal leuk.
En in het voorjaar komt daar dan ook de tuin weer bij, en ja dat vind ik ook erg leuk, nu ik dit zo schrijf denk ik ineens, zou het een luxe probleem zijn?Ik was ook al eens begonnen om me op 1 ding tegelijk te focussen,lukte ook wel redelijk,totdat er weer z`on dag komt,waarop ik een blikje tomatenpuree leegmaak en tegelijk denk....zal ik het bewaren misschien kan ik er nog wel es wat mee....pff.(ik gooi ze de laatste tijd maar gewoon weg hoor,het blijft er toch vaak bij om er echt iets mee te doen).
Ik zie werkelijk overal mogelijkheden in, maar ja meestal zijn er zoveel ideeen welke zal ik nou toch eens kiezen, werkelijk om gek van te worden.

Alle bruikbare tips zijn van harte welkom!

2 opmerkingen:

 1. VOLG JE HART EN ER ZAL EEN GOED IDEE UIT KOMEN.
  HET IS AL EEN GOED IDEE DAT JE HET OP SCHRIJFT.
  DAT GEEFT TOCH EEN BEETJE RUST IN JE HOOFD DAT VOL IDEEËN ZIT.

  FIJNE DAG,

  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken dat gevoel maar al te goed. Maar inmiddels ben ik er ook wel achter dat wanneer je dan weer op de rit bent alles er zomaar ineens uit komt. En dat heeft volgens mij te maken met het feit dat je al zo goed en veel nagedacht hebt over wat je wilt en zou kunnen doen, dat je ineens toch weet wat je gaat doen. Dat hoeft trouwens niet perse over 1 bepaald idee te gaan maar dat vanuit verschillende hersenspinsels 1 ding ontstaat. Nu maar hopen dat jij nog snapt wat ik bedoel. Veel succes en gewoon lekker verder gaan en geen druk bij jezelf neerleggen.

  Linda

  BeantwoordenVerwijderen