dinsdag 6 maart 2012

BrocheOnder andere gemaakt van hetzelfde linnen als waar ik het kanten kraagje op bevestigd heb,wat oud kant en het hart van de bloem is gemaakt van een deel van een mooi lint wat ik nog had.
Ik vind het zelf erg leuk dat het wat rommelig is.Wat overigens voor mij best lastig is om te maken, want ik ben nl.nogal een pietje precies, maar ik moet zeggen ik vind het aardig rommelig gelukt.....

4 opmerkingen:

 1. wat heb je dat mooi gemaakt! ik ben normaal ook heel precies, maar ik vind deze "rommelige" broche erg leuk!!
  Groetjes,
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Janet,
  Ik kan er echt nog geen afstand van doen, die hoofdjes zie je niet zo vaak,tenminste niet van papier mache, ik wil wel voor je kijken als ik weer naar een markt ga, ik ga dit weekend weer naar belgie, dus wie weet.

  Wil je graag zo'n hoofdje van papier mache net als die ik heb? of van celluloid? (dat is meer plastic/glimmend).

  Groetjes,
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Janet, leuk om weer wat van je te horen. Begin juni hebben we weer brocantedagen, ga nog overleggen met mijn vriendin. Laat het je weten zodra de data bekend zijn. Volg je op het blog, met jouw prachtige foto,s, en heel herkenbaar al die gedachten die je kop vullen en ondertussen is het soms moeilijk sorteren, maar uiteindelijk lukt het ook jou wel hoor. Soms heb je het weer even nodig om tot iets te komen.

  Prachtige foto,s weer op dit laatste berichtje. Ja en heerlijk weer even die tuin in, de wind rondom je, het prachtige weer, nog niet zo erg warm. maar je krijgt het wel warm in de tuin. En al voorzichtig je kopje koffie drinken in de tuin. Wat een luxe he?

  groetjes Pauline

  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi gedaan...en leuk rommelig ;)
  Dat geeft nu juist een mooi natuurlijk effect.

  Erg mooi.

  Fijne dag

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen