zondag 30 mei 2010

Oude Wijze

Deze prachtige oude boom staat bij ons in het dorp op de begraafplaats, eromheen staan nog veel oude graven en hoe gek het ook klinkt,het heeft iets heel ingetogens en overweldigends (in de positieve zin van het woord..) als geheel.
Ik heb er afgelopen winter een paar prachtige foto`s van gemaakt toen de eerste dikken pakken sneeuw vielen, en er nog niemand gelopen had in de vroege ochtend.
Maar nu deze oude wijze bladeren heeft is hij ook heel indrukwekkend, vooral als het zonlicht er zo mooi doorheen schijnt.Ik weet niet of jullie het ook kunnen ontdekken, maar ik zie toch echt een grote neus en veel `grijs` haar op onderstaande foto.
Als je eronder staat voel je je een soort van veilig, alsof je omarmd word door iets wat niet echt tastbaar is.....


7 opmerkingen:

 1. hoi Janet, heel bijzonder zijn die oude grillige bomen en je kan er van alles van maken als je er even naar kijkt. mooi gefotografeerd!

  groetjes, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwwww.......mooi Janet......en ik ben niet de eerste !! hahahhaahahah!!

  Fijne week liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig en imposant zo'n grote boom. Ik kan daar ook zo van genieten. Als die oude reuzen konden praten zouden ze ons heel veel kunnen vertellen.
  Je heb er mooie foto's van gemaakt en ja...met een beetje fantasie zie ik de neus ook hihi.
  Fijne week en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je nog zo goed kunt kijken!!! bijzonder. Ik hou ook van bomen en vooral als ze zo'n statige uitstraling hebben als deze...
  Groetjes en fijne week,
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, die hele oude dikke bomen zijn prachtig. Met hun knokige takken heel imposant. Moet opeens aan de film van Lord of the Rings denken. En zie opeens zo'n klein mannetje in de boom zitten hihi.

  fijne week, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! mooie foto ook!
  Hier in de buurt staat ook zo'n hele grote oude boom (een beuk) als we gaan wandelen en ik zie die boom dan heb ik ook altijd een gevoel dat het weer "klopt". Het is een soort herkenningspunt en rustpunt op die wandeling, heel mooi!
  groetjes, fijne avond nog verder,
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een oude wijze boom. Je mooie foto's doen hem alle eer aan! Met vriendelijke groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen