dinsdag 9 maart 2010

Having a mad tea-party

Deze prachtige lepeltjes kocht ik ooit eens op een rommelmarkt,vandaag opnieuw ontdekt in mijn eigen kast onder een glazen stolp...maar even niet meer wegstoppen,daar zijn ze toch echt te mooi voor,...zou ik soms teveel verzamelingen hebben?

I really love to see the movie
Alice is op theevisite bij de Maartse Haas en de Hoedenmaker.De Kollumer Kat had gelijk,ze zijn allebei een beetje gek.De hoedenmaker zingt een liedje voor Alice...
Houten doosjes,ook altijd erg handig en niet te vergeten heel decoratief...

8 opmerkingen:

 1. Apart hoor deze foto's word je dromerig van...........die lepels.dan denk waar komen ze vandaan waar zijn ze voor gebruikt ??

  En mooi dat zonlicht op de doosjes...

  Leuk ! fijne dag morgen en weltrusten voor straks groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi je foto's en teveel bestaat toch niet :o)
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's heb je gemaakt. Leuk ook die houten doosjes.
  Ik wil ook naar de film hoor. Lijkt me erg leuk.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Janet, ohhh ik hoop dat je heel veel verzamelingen heb, dan kunnen wij iedere keer genieten van dit soort prachtige foto's. Wat een mooie en bijzondere lepeltjes en ja....Alice, ik wil de film ook zien, al was het alleen maar om Johnny Depp. Ben ook dol op films kijken.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Janet, die houten doosjes. Helemaal geweldig alleen ik wil altijd weten wat erin zit als ik ze zie, erg hé hihi
  Laat die verzamelingen maar komen.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Houten doosjes... ik moet me altijd inhouden! Zo leuk gestapeld en je kunt er mooi kleine troepjes in opbergen (moet je alleen wel onthouden wat waarin zit)
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Janet via Just Jeanette kwam ik op je blog terecht,ziet er top uit bij je,dus ga je volgen om te kijken wat je allemaal gaat laten zien,mooie lepeltjes,ik wil deze film ook graag zien,ik vind Johnny Depp heel erg goed en je houten kistjes vind ik super,ik wens je nog een fijne avond,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kom ook even binnen waaien, toevallig zoals zo vaak, wat een mooie foto's tref ik hier! En die lepels, super bijzonder en mooi. Kom snel nog een keertje terug.

  liefs bellavien

  BeantwoordenVerwijderen