zaterdag 6 maart 2010

Boekjes en blikken tik.....

Toen ik vanmorgen de deur van mijn ``Room with a vieuw`` opendeed,stond deze prachtige presse papier heerlijk in het zonlicht te baden,ik wilde het jullie niet onthouden.....
Boekjes,vooral kleine met mooie kaften en leuke plaatjes,eigenlijk maakt het niet zoveel uit wat erin staat als de buitenkant maar leuk is,het liefst heb ik ze met blanco velletjes erin,zodat ik ze zelf vol kan schrijven....Blikken blijven ook een erg leuk verzamel opject,laatste tijd laat ik er ook wel es eentje staan,heb er gewoon geen plek meer voor,en een boekje zet je gewoon wat makkelijker weg.

10 opmerkingen:

 1. Die heb ik van de week ook in m`n handen gehad, presse noem je zoiets? Ik bleef er maar naar kijken maar heb het niet meegenomen, hmm....beetje spijt? geloof het wel:-)

  Fijne zondag,
  Groetjes Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Janet

  Via Jeanette kom ik bij jouw...........dat ziet er nu al leuk uit je blog.............je hebt volger nr 2 nu hoor!!

  En met de vraag hoe open je de deur van je blog?? ....nou gewoon veel gaan blog buurten en dan berichtjes achterlaten bij andere...die komen dan vanzelf ook bij jouw kijken !!

  En zelf ook mensen gaan volgen.........ik ben nu ook pas een maand bezig dus ook net nieuw zeg maar!!

  Nou fijne zondag !! kom zeker terug!

  Kom je ook even bij mij kijken ??

  Groetjessssssssss Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het word derde volger ....mea......!!

  dit is eng..........in het mom van allebei hetzelfde...................ik ben ria !! hahahahahah!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Janet, via de prachtige blog van Jeanette 'Just Jeanette' kom ik hier even een kijkje nemen. Wat leuk dat je je ook gewaagd heb aan dit leuke, maar ook zeer verslavende fenomeen hihi. Je Blog heeft nu al een prachtige uitstraling en ik ben gek van details en mensen die daar oog voor hebben dus zal ik hier zeker vaker komen en misschien zie ik je ook bij mij een bezoekje brengen.
  Fijne dag.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kreeg nog en berichtje die voor jou bestemd is op mijn post, de nieuw post van de paasbowl en dan de reactie van lilim, zij kan volgens mij n iet bij jouw reageren? Ik dacht dat het aan je instellingen zou liggen maar ik zie dat anderen het wel lukt, dus ik begrijp het ook niet helemaal?

  Groetjes,
  jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Janet,
  Mmmm mooie boekjes en blikken... hou ik ook van hoor. Eigenlijk is er niet veel waar ik niet van hou. Mooie foto's maak je. Heel veel plezier in blogland.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, leuke blog, ik kom hier via Jeanette.
  Je kunt niet direct bij jouw berichten reageren. Als je bij "onze" blogs kijkt zie je dat je onderaan een bericht kunt klikken. Nu doe ik het via het kopje boven je berichtje. Je moet ergens in je instellingen iets aanpassen. Als het je niet lukt laat het dan even weten dan zoek ik het voor je op.
  Succes en ik ben benieuwd naar je volgende beichten. Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Janet, ook ik ben hier via (Just) Jeanette. Details.. mijn man noemt mij altijd 'haviksoog' omdat ik ook zoveel zie..
  Ik ga je zeker volgen! Veel blogplezier!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke blog heb je, ik ga je volgen.
  Kom ook eens bij mij kijken.
  Op het moment ben ik niet zo actief met foto's plaatsen omdat m'n toestel raar doet, maar dat komt wel weer... als "hij" weer beter is...
  Ik breng 'm morgen even bij de fototoestel-dokter.

  Lieve groet,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou mijn mond valt open, bij je koektrommels zie ik dat de bovenste die jij hebt die zwarte met oranje bloemen en groene takken.. DIE HEB IK VAN MIJN BEPPE (oma) vind dit zo leuk!!!!!!
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen