zaterdag 12 maart 2011

Mooie doosjes

Zoals ik gisteren al vertelde was mijn werkkamer een grote chaos, puur en alleen omdat alles wat ik nodig heb om dingen te maken ergens `in `zit.In blikjes, in mooie doosjes in potjes in kleine zakjes, noem het maar op.Best leuk hoor al die mooie opberg mogelijkheden, maar overzichtelijk is het (voor mij) niet.
Nu had ik al eens een oude lade gekocht met allemaal kleine vakjes, en die heb ik gister met alle geduld van de wereld bijna gevuld met al mijn hobby benodigdheden.
Ik werd er gewoon rustig van, alles uitzoeken en een in 1 oogopslag overzichtelijk plekje geven.
Ik heb de gevulde lade even in de woonkamer staan, want zeg nou zelf het staat toch best gezellig z`on lade gevuld met allemaal mooi dingen.
Ik heb nog veel meer wat een plek moet hebben, maar het begin is er, en het geeft in ieder geval iets meer overzicht.
Misschien moet ik nog eens op zoek gaan naar de kast die bij de lade hoort en dan hopen dat er nog veel meer van die handige lades inzitten.....

8 opmerkingen:

 1. Dat ziet er echt heel mooi uit en inderdaad erg overzichtelijk! Alleen is het nu wel een stofnest geworden....maarja het oog wil ook wat haha. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat super zo, daar is niks mis mee.
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige vakkenlades, daar kan je alles mooi overzichtelijk in kwijt. Wat een mooie verzameling knopen en andere knutsels heb je.
  Fijne zondag en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er leuk uit, een lekkere knutsel lade.
  Ik hoop dat je de kast vind die erbij hoort met heel veel meer lades...
  Kusjes xox
  Angela.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet alleen super opgeruimd maar ook nog heel mooi om te zien. Kan me voorstellen dat je het even in de kamer laat staan om er alleen maar naar te kijken en van te genieten.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan me voorstellen dat hij voor nu even een ereplekje krijgt, want het ziet er idd mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I always enjoy the posts! Looking forward to many more (:The things given are unanimous and needs to be appreciated by everyone.
  Wedding Dress
  Wedding dresses this season for the details of the deal more attention. Designer for the details of the deal is simple continuation of the overall shape of fashion, more emphasis on the shoulder, neck and waist of the design, engraving, embroidery, flowers and other elements are widely used.

  BeantwoordenVerwijderen