maandag 30 augustus 2010

Cocoon gevoel

Je kunt merken dat de zomer op z`n einde loopt,de dagen worden alweer korter, en de kaarsjes gaan hier in huis s`avonds weer aan.Het duurt vast niet lang meer of de houtkachel kan ook weer lekker branden.
Het klinkt misschien raar maar ik kan zo aan het einde van de zomer ook wel weer erg uitkijken naar het cocoon gevoel wat de hersft me altijd geeft.Ik kan altijd erg geneiten van het onstuimige weer wat dit jaargetijde met zich meebrengt, al zal ik het buitenleven toch ook wel weer gaan missen, de tuindeuren open en de hele dag een beetje in en uit lopen heeft toch ook zo z`n charmes.

Maar goed alle seizoenen hebben op hun beurt iets moois, ik krijg in ieder geval wel zin om weer wat meer te gaan bloggen met de herfst in het vooruitzicht!!10 opmerkingen:

 1. Joh voor mij kan de zomer niet lang genoeg duren. MAAR de herfst komt toch wel, of ik nou wil of niet :) Dan maar beter gezellig maken binnen, idd met kaarsjes, wat meer kussens om me heen, voetjes onder een dekentje, koffie en wat wil een mens dan nog meer :)

  Groetjes van Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op die bank neem ik graag plaats in de herfst mag kan toch eigenlijk niet geloeven dat het nu al voorbij is...

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kussen! En bank/stoel in prachtige kleur!
  Heerlijk om in weg te zinken en te genieten van de nazomer...

  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeee...leuk je bent erweer.....mooie foto weer.je bent het nog niet verleerd hahaahahah!!..hele fijne week Janet...leuk !! liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zal ik je eens heel zachtjes iets toefluisteren stsssttt we hebben gisteren de open haard aan gemaakt. Werd eindelijk weer een beetje warm. ik hou van de herfst maar niet in augustus . Gewoon eind september is me vroeg genoeg.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn Janet dat je weer vaker gaat bloggen, ik geniet altijd van je mooie posten. Na een periode van heerlijk buitenleven is het ook weer fijn om binnenshuis de gezelligheid te zoeken, kaarsjes aan en weer winterkost op het menu. Heerlijk toch al die seizoenen.
  Fijne week.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Janet.
  Ook ik vind het altijd heerlijk in de herfst. Fijn dat je er weer bent,
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Janet,
  ik hou stiekem ook van de geborgenheid die het komende seizoen met zich mee brengt hoor , de meiden die meer in huis zijn en de kaarsen aan , er zijn veel voordelen al zal ik ook de zomer af en toe missen .....
  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kijk dit zie ik graag.....
  Ook jij bent solidair met me......;0)
  Leve de herfst...ben er klaar voor.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen